avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este posibil?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este posibil?

Sunt absolventa a facultatii de limbi straine limba engleze. Lucrez la o scoala generala. Am 18 ore din care 12 ore de limba engleza. D-na directoare mi-a spus ca desi am o catedra intreaga ma va plati la plata cu ora pentru ca nu am fost in ultimii doi ani la concursul de titularizare. Este posibil asa ceva?

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Titularizarea la 2 scoli Corys Corys Buna-ziua!As dori sa va intreb va rog frumos in ce conditii si conform caror legi te poti titulariza la 2 scoli?!Situatia mea este urmatoarea.In anul 2001 am ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant mihaelaaaa mihaelaaaa Buna ziua, V-as ruga frumos sa ma lamuriti in privinta unei probleme legate de vechimea mea in invatamant. Am absolvit Liceul Pedagogic din Bucuresti in ... (vezi toată discuția)