avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... post peronal contractual transformat di studii medii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

post peronal contractual transformat di studii medii in studii superioare.

Sunt din 1998 bibliotecara la o biblioteca comunala si am terminat in 2010 facultatea de sociologie. Ma intereseaza ce trebuie facut sa se transforme postul (este post unic) din studii medii in studii superioare. Noi, bibliotecarii, suntem subordonati administrativ Consiliului local, iar domnul primar şi consiliul local sunt de acord, dar nu stim exact procedeul. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 01:48, 8 Septembrie 2012
Directorul dvs, intocmeste un referat care il trimite spre aprobare ordonatorului de credite, trebuie avut in vedere si marirea salariului sa fie cuprinsa in buget, sau se poate face o rectificare a bugetului pe anul in curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea postului din studii medii in studii superioare bibliotecar i dragomir angela dragomir angela Buna ziua, sunt bibliotecar I ,cu o vechime de 15 ani, incadrata cu studii medii, anul acesta am terminat facultatea, as dori sa stiu daca anul acesta mi se ... (vezi toată discuția)
Studii superioare IARCA IZABELA IARCA IZABELA sunt bibliotecar comunal - studii medii,post unic, am terminat in 2010 facultatea de sociologie la USH, 3 ani si licenta, pot fi incadrata cu studii ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului pentru personal contractual nicolina01 nicolina01 buna ziua, am o intrebare - lucrez in cadrul administratiei locale si m-am lovit de o situatie:o persoana incadrata pe un post cu studii medii a absolvit ... (vezi toată discuția)