avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... anulare file CEC - Judecatorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

anulare file CEC - Judecatorie

Buna ziua, speta este in felul urmator. Societatea unde sunt angajat doreste sa inchida un cont la o banca si pt a face acest lucru am depus inclusiv carnetul de cecuri. La verificarea filelor CEC la banca s-a constat ca 2 file nu au fost depuse spre decontare(poveste veche- 2004-2005). beneficiarii filelor nu le mai gasesc, nu stiu ce s-a intamplat cu ele(erau lasate in alb drept garantie) si acum dorim anularea lor judecatoreasca. Din ce am studiat in legea cambiei (legea 58/1934) trebuie facuta o adresa catre Judecatoria din locul unde era indicata plata. Intrebarea mea este daca aceasta e procedura corecta(mi-a fost indicata si de catre banca) si dc trebuie facute 2 cereri(una pt fiecare fila CEC- sunt si beneficiari diferiti). Trebui timbrata cererea, taxa de timbru ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Anulare file cec pierdute - modalitate legala mara78 mara78 Buna ziua, Dorim sa inchidem conturile la o Banca si aceasta ne-a spus ca avem de returnat un carnet de CEC-uri, carnet pe care nu-l mai gasim, s-a pierdut ... (vezi toată discuția)
Fila cec poate constitui titlu executoriu? ContSters69460 ContSters69460 Fila CEC lasata garantie pt niste lucrari, poate constitui titlu executoriu, si implicit se poate executa debitorul, fara ca respectiva Fila CEC sa fie ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire dralexandru dralexandru Buna seara. Va rog tare mult sa ma ajutati intr-o problema pentru ca sincer nu stiu ce sa mai fac! Acum ceva timp am inchiriat cateva echipamente pentru o ... (vezi toată discuția)