Am comandat pe 29-08-2012 la un magazin , 20l de vopsea . Am dat un acont de 100lei pentru care am primit un bon de casa . Cand am ridicat marfa mi-a dat un bon cu denumirea marfii si cu suma = cu valoarea ramasa . Am solicitat sa mi se dea un bon cu valoarea totala a vopselei din care sa fie scazut avansul . A scos un bon cu toata suma , 420 lei din care scadea „ RABAT ” 100 lei . I-am spus ca , daca tot imi face rabat ...sa-mi dea inapoi 100 lei . Motivarea a fost ca , casa de marcat nu scade / tipareste termenul de avans , fiind - o problema de soft pe care nu o pot remedia . ASA O FI !!!
In final am stabilit sa storneze bonul de avans si sa-mi dea un bon cu toata suma . Lucru pe care puteau sa-l faca de la bun inceput .
Si care era problema ca suma era tiparita pe 2 bonuri?
Evidentierea celor doua sume in avans si rest de plata se face pe factura si la ea se ataseaza 2 bonuri de casa, nu se storneaza bonul de avans.
Problemele sunt :
- una , nu treci pe bon in loc de avans rabat
- nu pot „inghiti” faptul ca , casa de marcat nu „bate” -AVANS- , si cu atat mai mult ca nu se poate modifica softul ca sa o poata face .
In alta ordine de idei ,nu mi-a dat decar bon de casa !
Bonuri fiscale
alina_lupean
Buna ziua,
Avem nevoie de parerea dvs. in legatura cu 2 probleme referitoare la bonurile fiscale:
1.Societatea foloseste cartele pe care clientii le pot ... (vezi toată discuția)