avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ce se intampla cu becurile incandescente de pe stoc ?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ce se intampla cu becurile incandescente de pe stoc ?


Ce se intampla cu becurile incandescente pe care le am pe stoc ? Sincer nu am stiut ca se interzic de la 1 septembrie de tot ,stiam de cele de 75 si de 100 w ,in prezent am pe stoc o multime de becuri ,nu mai e legal sa le vinzi sau le poti vinde fara sa mai achizitionezi altele.......
In aceiasi categorie intra si becurile de frigider,de veioze ,alea cu facung E14 .....?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 22:06, 6 Septembrie 2012
Din surse TV precizez, am auzit ca cei care au aceste becuri pe stoc le vand pana le epuizeaza. Din ce-am vazut eu, magazinele vand la greu fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu becurile incandescente de pe stoc ? majoritar majoritar Ce se intampla cu becurile incandescente pe care le am pe stoc ? Sincer nu am stiut ca se interzic de la 1 septembrie de tot ,stiam de cele de 75 si de 100 w ... (vezi toată discuția)
Comis voiajorul trebuie sa elibereze bon fiscal?dar ce este el ,conform legii? Faneegean Faneegean Stimati consultanti, Doresc sa desfasor o activitate de vanzari directe,din usa in usa .In felul acesta intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)
Vreau să fac o comandă online, dar magazinul îmi impune o comandă de minim 50 de lei deși plătesc transportul. au voie să facă asta? Mo Mi Mo Mi Buna ziua! Vreau sa fac o comanda online si magazinul online respectiv imi impune sa fac o comanda de minim 50 de lei. Are voie un magazin online sa-mi impuna ... (vezi toată discuția)