avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... echivalare grade didactice cu studii de specialitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

echivalare grade didactice cu studii de specialitate

Sunt profesor in invatamantul prescolar cu o vechime de 7 ani, definitivat si master de specialitate. As dori sa va intreb daca pot solicita echivalarea studiilor cu gradul didactic II? Astept raspun. Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:21, 13 Septembrie 2012
Din ce stiu eu nici macar pentru cei ce au doctorat nu se va mai acorda gradul 1 (exista propunere in acest sens).
Pentru gradul 1, vedeti O.M. nr.5720/20.10.2009, Art 74.
Nu se mentioneaza nicaieri vreun fel de echivalare pentru gradul 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare doctorat cu definitivat Emese Grosz Emese Grosz Sunt titulara in invatamant cu nota 9 la titularizare obtinuta in 2019 si cu post titular fara definitivat. Imi pot echivala doctoratul cu definitivatul iar ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)