avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termeni Sindicat Independent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termeni Sindicat Independent

Buna ziua,

As vrea sa ma ajutati cu raspunsul la intrebarile de mai jos :
- cate zile de CO pe luna suplimentar au membrii din BEX sindicat, conform legii ? 1 sau 3 ?
- daca activitatea se desfasoara intr-un subsol, fara geamuri si cu o singura gura de ventilatie in tavan, ce se poate cere la negocierea CCM ? lipsa oxigen, lipsa geamuri etc ( e vorba de procesare bani ). Se pot cere sporuri ?
- vestiarul este comun ( femei si barbati ) - ce se poate cere in urma negocierilor CCM ?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pot sa ma reprezint singur la negocieri? bcfbmv bcfbmv O rugaminte, Eu nu fac parte din sindicatul intreprinderii (am renuntat de vreo 4 ani). La negocierea contractului colectiv de munca se prezinta din partea ... (vezi toată discuția)
- este o problemă dacă se negociază, iar directorul decide ... oanaportar oanaportar - este o problemă dacă se negociază, iar directorul decide așa ? : Bună ziua Este vorba despre negocierea Contractului colectiv - CCM- la nivel de ... (vezi toată discuția)
Intrebari legislatie grup sanitar pentru un cafe-bar overburn overburn Buna ziua, Ma intereseaza ce legi reglementeaza compartimentalizarea unui grup sanitar pentru un cafe-bar. Tot ce am putut gasi este in ORDIN Nr. 976 ... (vezi toată discuția)