avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... convocare cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

convocare cercetare disciplinara

Am primit in septembrie 2012 o convocare la cercetare disciplinara pt data de data 1 aprilie 2012!!!!.Nu este o gluma...pur si simplu nu pot sa cred cat de incompetent poate fi juristul firmei.
Cred ca acest convocator este lovit de nulitate de la emitere.Gresesc?
Cel mai recent răspuns: adisoi , utilizator 18:29, 20 Septembrie 2012
Nu este lovit de nulitate .. insa nu are cum sa se produca efectele pentru care se doreste convocarea ... daca doriti puteti merge la angajator si sa le solicitati explicatii ...
Angajatorul imi interzice accesul la locul de munca.Sunt convocat pt cercetare disciplinara la un Cabinet Avocat !
in data de 28.08 am primit o adresa prin care eram informat ca s a dispus reintegrarea mea pe postul detinut anterior ,fara a mi se comunica si decizia de reintegrare si data reintegrarii iar acum sunt cercetat pt abateri disciplinare constand in absente nemotivate...

Trebuia sa depuneti o solicitare in scris , potrivit art.8 alin.3 lit.a din HG nr.500/2011 coroborat cu art.34 alin.5 C.mun., prin care solicitati sa va inmaneze un exemplar de pe decizie de reintegrare .. aceasta are ca data de reintegrare teoretica , data incetarii c.i.m. , iar practic data de cand vi s-a adus la cunostinta ...
Am depus o solicitare scrisa pentru CO aferent anului 2012,avand ca motivatie rezolvarea problemelor juridice legate de reintegrare si am solicitat si un exemplar al deciziei de reintegrare.
Teoretic am fost reintegrat in 20.08,dar comunicarea deciziei am primit o astazi.In aceste conditii sunt cercetat pt absente nemotivate incepand cu data de 20.08.
De unde a reiesit data de 20.08? ... vi s-a adus la cunostinta asa ceva?

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara vs concediu medical YoAlle YoAlle Buna ziua, In data de 21.08.2017 era convocat la sediul societatii angajatul x pentru absentare nemotivata , a primit convocarea dar nu sa prezentat . In ... (vezi toată discuția)
Se respecta codul muncii la primarie?nu cred monicagh monicagh -conform legii fiecare institutie publica ar trebui sa aiba un regulament intern , pe care sa-l aduca la cunostinta angajatilor , dar la noi la primarie cand ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului individual de munca pt absente nemotivate carmen64 carmen64 am mai multi angajati care lipsesc nemotivat de mai mult de o luna de zile ce pot sa fac in cazul lor? cum pot sa le desfac contractul ? (vezi toată discuția)