avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestat paza pierdut (recuperare)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestat paza pierdut (recuperare)

Cum recuperez un atestat de paznic pierdut, in cazul in care nu mai stiu nici numele firmei cu care am facut cursul/sustinut examenul, cui ma adresez? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 10 Octombrie 2019
Contactati un coleg cu care ati facut cursul pentru a va reaminiti numele societatii care v-a calificat.

Alta varianta nu este ?

cursul lam facut cu ceva ani in urma si nu mai am date de contact de la fosti colegi...
Daca efortul de a va reaminti numele societatii care v-a calificat este prea mare mai exista varianta unei noi calificari in domeniul dorit.
Atestatul pierdut sa inteleg ca se recuperează de la firma de pază de unde l ai obținut?multumesc
Atestatele pentru agentii de securitate (fosti agenti de paza) se obtin de la sectiile de politie din raza domiciliului pe care il are fiecare agent de securitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma pierduta ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN Buna ziua , va rog am nevoie de un raspuns competent ! In 2005 sotul meu a facut un curs pentru functia de agent paza si garda de corp autorizat de ... (vezi toată discuția)
Atestat agent paza sallsa sallsa Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)
Angajat ca persoana necalificata la o firma de paza si protectie, este posibil ? alcibiade alcibiade O persoana angajata la o firma specializata in paza si protectia bunurilor daca nu are diploma si atestatul de agent de paza, poate fi angajat ca muncitor ... (vezi toată discuția)