avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... AMENDA CONTRAVENTIONALA IN INSTANTA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

AMENDA CONTRAVENTIONALA IN INSTANTA

daca amenda contraventionala a fost achitata in urma unei hotarari judecatoresti noi ca institutie trbuie sa facem adresa catre judecatorie ca debitorul a platit amenda ? da sau nu
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:59, 7 Septembrie 2012
Nu trebuie instiintata instanta cu privire la plata amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat ... Cod1999 Cod1999 Buna ziua, In urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat un proces verbal cu titlu de amenda contraventionala. Insa la cererea restituirii sumei de ... (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hot. judecatoresti calandrino calandrino In urma cu o luna mi s-a admis in parte o plangere contraventionala, instanta dispundnd inlocuirea amenzii cu avertisment. Dupa ce am obtinut hotararea, m-am ... (vezi toată discuția)