avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Societate comeriala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Societate comeriala

Buna ziua,
In urma cu 2 ani , un amic m-a rugat sa-l ajut , folosind numele meu pentru deschiderea unei societati comerciale neplatitoare de TVA, deoarece el are deja o firma si nu poate fi administrator unic si la a doua firma.Societatea are ca activitate transport persoane-taxi.Acum eu doresc sa plec in strainatate cu serviciul si vreau sa nu mai am aceasta responsabiliate .Ce pot face sa nu mai fiu administrator .Nu vreau sa ma ,,trezesc'maine poimaine ca am datorii la finante din cauza lui.Nu ma pricep deloc la chestii financiare , de aceea va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:25, 10 Septembrie 2012
administratorul se schimba prin hotarirea asociatilor / decizia asociatului unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de asociere in srl florio99 florio99 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Am deschis in 2002 un SRL in asociatie cu un prieten (!), o firma pe care am tot incercat sa o facejm ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl asociat unic tata1234 tata1234 Buna! As dori un sfat, am un SRL asociat unic, nu prea a avut activitate, un apartament este cumparat pe acel SRL. As vrea sa scap de aceasta firma, imobilul ... (vezi toată discuția)
Radiere srl ContSters182367 ContSters182367 Poate ma ajutati cu un sfat va rog. Am o societate comerciala, unic asociat, nu am activitate, neplatitor de tva, nu am suspendat-o. Inca tin contabilitatea ... (vezi toată discuția)