avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca suspendat - se mai respecta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca suspendat - se mai respecta obligatiile contractuale?

BUna ziua,pecificat ca nu am voie sa fac acest lucru, dar contractul de munca fiindu-mi suspendat

Am nevoie de un raspuns la o intrebare. Sunt angajata a unei companii, de anul trecut am intrat in conceiu de crestere copil. Asta inseamna ca pt 2 ani contr meu de munca e suspendat. Intre timp am decis sa imi deschid o firma. In contractul meu de munca incheiat cu compania a carei angajata sunt, este specificat ca nu am voie sa intreprind alte activitati, inclusiv deschiderea unei firme, dar contractul fiindu-mi suspendat pt moment, ma mai supun acestui contract in aceasta perioada de 2 ani de zile?
Multumesc mult de tot pt ajutor!
Adriana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 9 Septembrie 2012
si cand copilul implineste 2 ani si va intoarceti la munca, ce veti face?
Da, va supuneti acelei clauze si pe perioada suspendarii c.i.m. ...
Pai eu sper ca la mom intoarcerii sa pot sa imi dau demisia ca sa raman doar cu firma pe care o deschid. Dar ramane de vazut cum merg lucrurile.
Aveti grija ca, realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in perioada CCC duce la suspendarea platii indemnizatiei pentru CCC.
Ce bine ca v-am intrebat... Nu ma gandisem la asta...

Alte discuții în legătură

Crestere copil evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Pe 12 iunie trebuie sa intru in crestere copil..pana la aceea data sunt in postnatal(126 zile) si am o nelamurire.Eu am un srl si sunt unic asociat ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil plus alte venituri? rox_ann07 rox_ann07 am semnat un contract cu o societate de asigurari in urma cu 2 ani. am facut ceva asigurari pana anul trecut in ianuarie dupa care m-am lasat o perioada. intre ... (vezi toată discuția)
Caz special - indemnizatie de crestere a copilului 2013 WinstonSmith WinstonSmith Va rog sa expuneti punctul dvs. de vedere privind conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele conditii: 1. Fiind tatal ... (vezi toată discuția)