avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata taxa conferinta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata taxa conferinta

S-a facut inregistrarea unei lucrari la o conferinta in strainatate, pe site-ul organizatorului.
S-a acceptat lucrarea pentru prezentare la conferinta. S-a emis si un fel de factura atasata la email-ul autorului.
Taxa prevazuta pentru participare nu s-a aprobat de catre institutia autorului si ca urmare nu s-a platit iar autorul nu a mai facut respectiva deplasare.
Ulterior dupa un timp autorul primeste e-mail repetat ca trebuie sa plateasca acea taxa indiferent daca nu s-a prezentat la conferinta, respectiv lucrarea nu a mai fost trecuta in programul conferintei, nu s-a informat autorul referitor la eventualitatea unei publicari. (la adresa de plata este trecuta institutia)
Actual editorul ameninta ca se va cere si penalitati pe zi de intarziere.

Ce trebuie sa faca sau cum trebuie sa procedeze autorul pentru rezolvarea problemei in mod favorabil?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Plata taxa conferinta vasilescu12 vasilescu12 S-a facut inregistrarea unei lucrari la o conferinta in strainatate, pe site-ul organizatorului. S-a acceptat lucrarea pentru prezentare la conferinta. S-a ... (vezi toată discuția)
Dosar plangere rovinieta imasammy2011 imasammy2011 Buna ziua, As vrea sa va intreb daca este posib ca pentru un proces verbal de contraventie de pot face doua ( sau mai multe ) dosare civile. Eu am primit ... (vezi toată discuția)
Inlocuire produs sau restituire bani elles_1984 elles_1984 Buna ziua, in decembrie anul trecut am cumparat o tableta de pe un mag online din Bucuresti, dupa 5 luni tableta s-a stricat, de la vanzator am fost trimis la ... (vezi toată discuția)