avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program livrari magazin de cartier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program livrari magazin de cartier

Buna ziua

Locuiesc in spatele unui magazin Profi localizat in cartier la parterul blocului.

Din pacate de cand au deschis magazinul aici, zilele linistite s-au dus naibii. Pe langa faptul ca strada si asa ingusta e mereu blocata de tiruri de marfa, livrarile incep dimineata la 6.30 pana seara la 10. Nu va pot descrie zgomotul ce-l fac angajatii Profi cand descarca marfa. Pe langa faptul ca trantesc paletii din masina direct pe sflat fara nicio jena, mai si tipa parca-s pe stadion.

Va rog sa imi dati niste solutii legale sa ii limitez cu livrarile intr-un interval orar bine stabilit iar tirurile sa nu mai intre pe strada noastra intrucat deja ne-au acrosat masinile noastre ale locatarilor.

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2012
Dante78, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:42, 9 Septembrie 2012
Limitatul livrarilor este dificil de limitat,avand in vedere interesul pentru care a fost prevazut si deschis magazinul
Pentru solutionarea problemelor cu tirurile de aprovizionare,incercati solicitare oficiala din partea asociatiei de proprietari adresata serviciului de specialitate din primarie
@Dante78,
Faceti sesizare scrisa la politie, la primarie, la garda de mediu, la autoritatea de sanatate publica...
Gasiti adresele acestor institutii pe internet. Intocmiti scrisoare si atasati-o la un email, dand datele concrete de contact.
In situatia concreta in care nemultumirea dvs vizeaza zgomotul si limitarea accesului datorat vehiculelor de aprovizionare ,sesizarea garzii de mediu,autoritatea de sanatate publica nu se justifica,aceste autoritati neavand competenta in cercetarea ,constatarea pragului fonic admis si
interventia asupra programului de aprovizionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viata in propria casa alterata de disconfortul creat de zgomotul dintr-un magazin raduotilia raduotilia Buna seara, locuiesc la et 2 al unui bloc mare cu multe etaje.Am ghinionul sa ma aflu deasupra unui market de calibru in Buc.De ceva timp activitatea pe care ... (vezi toată discuția)
Galagie Amonika Amonika In fata blocului unde m-am mutat de curand este un magazin MegaImage. Incarcarea de marfa se face pe partea \"dinspre mine\". Astfel, incepand cu 7 dimineata, ... (vezi toată discuția)
Zgomot infernal - spatiu comercial prin destinatie ib.h ib.h Buna ziua. In urma cu 4 ani am achizitionat un apartament la etajul 1 al unui bloc, la parterul caruia se afla un spatiu comercial prin destinatie. In acel ... (vezi toată discuția)