avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masina abandonata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masina abandonata

am in curte un ford galaxy,proprietarul a murit de doi ani si nimeni nu se mai intereseaza de masina cum pot sa valorific masina legal,dar fara sa am acte pe ea,masina e inmatriculata pe alta tara.deoarece consider ca pe aceasta perioada sunt indreptatita sa primesc o anumita chirie,masina fiind adusa de mai bine de trei ani.
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 16:35, 8 Septembrie 2012
Anterior oricarui demers in sensul valorificarii bunului,contactati mostenitorii ex proprietarului pentru a va asigura de acordul acestora si a preintampina aparitia de dispute
Curtea respectivă cui mai aparține?
Dacă era pe domeniul public era o situație mai clară.
Dar dacă e „în curte”, practic e într-un imobil privat. Propietarii „curții” vor trebui să ia împreună o decizie (prin propritari înțelegând și succesorii celor care la un moment dat au avut în proprietate o parte din curte precum și respectivul autoturism)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism 4TAL 4TAL As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa radiez un autoturism inmatriculat, din circulatie si de la plata impozitului. Vreau sa fac acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)
Propietar masina ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii Adrian63 Adrian63 Este posibil sa achizitionez o masina ce este la cineva ce nu este trecut in cartea de identitate a masinii? Persoana respectiva (vanzatorul) mi-a sugerat sa ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare - auto leasing DAN 27 DAN 27 Am achizitionat un autorism in sistem leasing. Toate cheltuielile facute probabil de firma de leasing (taxe privind inmatricularea, taxa numere, taxa ... (vezi toată discuția)