avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divorþ rapid
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divorþ rapid

Suntem un cuplu vârstnic (65 de ani). În ultima vreme nu ne mai înţelegem şi constatăm că nu mai avem nimic în comun: cei doi copii sunt mari (40, 32), au propria lor viaţă, iar noi suntem ca ziua şi noaptea: nu ne întâlnim, practic, niciodată. Cred că este cazul să ne "eliberăm" reciproc. Care este calea cea mai simplă, mai rapidă şi mai puţin vătămătoare?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:00, 8 Septembrie 2012
Mergeti impreuna la primarie si depuneti o cerere acolo.

... sau mergeti, tot impreuna, la in Birou notarial.
Puteti apela la notarul public care dupa termenul de 30 de zile de la depunerea cererii de divort va va elibera certificatul de divort si daca doriti partaj pe cale amiabila se va putea face si acesta dupa , firesc, eliberarea certificatului de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj acord otyl otyl Buna seara, Am depus actiunea de divort impreuna cu sotul acum o luna si ceva, divort de comun acord care are termenul de infatisare 1 sept. Avem de ... (vezi toată discuția)
Cum sa divortez la notar? monica2000 monica2000 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. am 24 de ani sotul are 32, suntem casatoriti de 2 ani si in ultima perioada nu ne mai intelegem. suntem impreuna ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor Ianadriana Ianadriana Exista un cadru legal care stabilește programul de vizita a minorului, în condițiile în care părinții nu sunt căsătoriți, nu locuiesc impreuna, ... (vezi toată discuția)