avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATII PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATII PFA

Va rog frumos imi poate spune cineva ce declaratii trebuie sa depuna o persoana fizica autorizata si care este platitoare de TVA?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: slivi , utilizator 16:27, 27 Septembrie 2012
Declaratiile 300 si 394 cu depunere trimestriala, prin internet cu semnatura electronica sau direct la ghiseu pe CD.
In plus, nu trebuie sa uitati de declaratia anuala privind veniturile realizate (200) cu termen 25 mai pentru anul precedent. Odata cu aceasta se poate depune si declaratia privind veniturile estimate pe anul in curs (230).
Multumesc frumos!
Si declaratia 392A pana in 25 februarie ;)
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Declaratia tva pentru i.i. grigorevasile grigorevasile Sunt intreprindere individuala platitoare de TVA si va rog sa-mi spuneti ce declaratie depun TVA.Multumesc! (vezi toată discuția)
Declaratia 392 darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, am o intrebare , in legatura cu depunerea formularului 312. ultima zi a fost 25 feb.L-am depus, desi, sunt intrep, individ, cu venituri ocazionale, ... (vezi toată discuția)