avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... falsul in inscrisuri pentru obtinerea de foloase
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

falsul in inscrisuri pentru obtinerea de foloase

am o nelamurire:
fosta sotie in cererea de divort a scris foarte multe lucruri neadevarate: ca nu am adus bani in casa, sunt violent, betiv, i-am furat pe parintii ei, si multe altele. divortul s-a incheiat fara ca ea sa dovedeasca niciuna din acuze cu toate ca avenit cu martori acestia nu au putut sustine acuzele judecatorul chiar atentionand martorul cu inchisoarea daca mai minte.
Ea a cerut copilul, pensie si a obtinut doar domiciliul copilului la ea iar custodia este comuna. Precizez ca sotia lucreaza in strainatate si a fost reprezentata de mandatar( ea nevenind nici macar la dezbaterea custodiei)
Divortul e din culpa comuna ( asa am hotarat cu avocatul ei)
Eu am un statut si o pregatire vreau sa stiu daca pot sa o trag la raspundere pentru aceste acuze nefondate ,
Dansa a prezentat asa cum a perceput dansa motivele pentru care da divort.
Nu veti avea castig de cauza nicaieri. Faptele pe care le-ati prezentat aici, nu au legatura cu " falsul in inscrisuri pentru obtinerea de foloase " . Ce foloase a obtinut.. pensie pt copil ?
cel mult puteti sa faceti o plangere pentru calomnie daca v-a acuzat de ceva concret ce reprezinta infractiune....pe urma afirmatiile ei trebuiau demontatae de apararea dve, si acest lucru se face cu un avocat priceput in proces, nu , ulterior prin plangeri penale....
Spre surprinderea mea nu aveti dreptate si va spun de ce: am citit dosarul, nu a depus o chitanta , ceva, sa dovedeasca grija de copil, nimic ( trimit dulciuri ?!? unui copil de 1,6 luni- 2 ani? ), ba din contra declara ca ia ajutor pentru cresterea copilului si in acelasi timp ca lucreaza in alta tara, in schimb cere pensie de intretinere la un domiciliu unde de fapt nu locuieste !?!
Ce urmareste, speculeaza hibele ; faptul ca e mama biologica nu inseamna ca noi tatii suntem animale ( asa cum a declarat ) caci atunci pe cale de consecinta viitoarele mame prefera animalele , nu?!?!
sunt uimit de decizia instantei vis-a vis de probe.
Si m-am intalnit cu ea la o intrevedere cu autoritatile( agentul de politie ) si nu a interesat-o decat data cand ii dau banii ( pensia de intretinere) , nu faptul ca acel copil are posibilitatea sa se integreze in societate cu ceva baze solide (gradinita in limba engleza ) , nu prefera gradinita de la sat. Si de fata cu agentul mi-a cerut sa plec fara a avea posibilitatea de a-mi vedea copilul, cu toate ca era ziua lui ; cam asta e situatia cu care ma confrunt
Normal ca am facut plangere penala impotriva ei, copilul are prioritate fata de noi imbecili
imi cer scuze daca deranjez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul vrea sa imi ia fetita PanaitFlorina PanaitFlorina Buna ziua..eu si sotul meu nu ne mai intelegem de ceva timp..de la o vreme a inceput sa abuzeze de mine(ma obliga sa intretin relatii sexuale cu el)..cel mai ... (vezi toată discuția)
Acuzatie adusa de fostul sot meryliv meryliv Buna ziua, eu am divortat in 2009, cu custodie unica a minorului acum in varsta de 7 ani. In noiembrie 2010 fostul sot a castigat un program de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)