avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... agresiune la locul de munca-urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

agresiune la locul de munca-urgent

Sunt angajata dupa data de 29 aug la un magazin ca lucrator gestionar si am contract de colaborare pe o perioada de 3 luni cu posibilitate de prelungire(dupa data de 15 aug pana pe 29 aug am lucrat fara acte).De o saptamana sotul patroanei tot vine si imi aduce jigniri chiar a batut cu pumnii in frigider.Ieri am avut o discutie m-a facut chiar handicapata(am martori) si mi-a cerut sa plec din magazin ceea ce nu este legal pt ca in contract scrie ca pe gestiunea mea nu am voie sa plec din magazin pana nu predau banii si nu facem inventar.Am incercat sa-l conving sa paraseasca magazinul sau sa-l inchida,dar a spus ca el este patron si face ce vrea,iar inventarul il facem tocmai luni(adica maine).Acum ma astept sa ma scoata lipsa la inventar,sa nu primesc banii si eu nu vreau sa platesc datoriile altora.M-am gandit sa fac o sesizare la politie.Considera-ti ca fac bine sau nu?ce trebuie sa fac?:((
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 00:26, 10 Septembrie 2012
patronul respectiv NU merită acea calitate.Strângeți martori și așteptați ziua de luni a inventarierii.Poate puteți înregistra ceva convorbiri agresive, amenințări pe telefon ca probe.Luați pe cineva cu dvs. ca martor.Patronul nu are niciun drept de a intra în gestiunea dvs.Solicitați patronului să respecte contractul.Nu cedați, să vă desfacă el contractul dacă așa-l duce capul, îl veți acționa în judecată după abuz.Sesizarea la Poliție, e bine s-o depuneți după inventariere, dacă aveți motive întemeiate și probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatorul razvan3885 razvan3885 Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator ... (vezi toată discuția)
Demisie/notificare fara preaviz in perioada de proba-consecinte? adel_aida adel_aida Buna ziua Va rog mult am nevoie de ajutor cu un raspuns,chiar si mai multe sun binevenite. Lucrez ca vanzatoare la un magazin de haine.Am contract pe ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)