avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un fel de sponsorizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un fel de sponsorizare

Buna, stiti cumva daca exista vreun contract prin care se poate da o suma de bani de catre o societate comerciala unui tanar sportiv fara a exista un plafon maxim pentru calculul impozitului ca in cazul contractului de sponsorizare?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:14, 10 Septembrie 2012
Nu e o alta cale. Dati suma pana la plafon si ce depaseste se impoziteaza. Ramane ca firma sa aiba cat mai mult profit. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong-sponsorizari mihaelahory mihaelahory Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, daca ai un ONG, poti sa faci sponsorizari in orice suma, sau este limitata suma pe an, cum este la societatile comerciale, ... (vezi toată discuția)
Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare directa sportiv nracolta nracolta Din cate am inteles din legea sponsorizarii, poate fi sponsorizata \"[i][b]d) orice persoana fizica cu domiciliul in Romania a carei activitate in unul ... (vezi toată discuția)