avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un fel de sponsorizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un fel de sponsorizare

Buna, stiti cumva daca exista vreun contract prin care se poate da o suma de bani de catre o societate comerciala unui tanar sportiv fara a exista un plafon maxim pentru calculul impozitului ca in cazul contractului de sponsorizare?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:14, 10 Septembrie 2012
Nu e o alta cale. Dati suma pana la plafon si ce depaseste se impoziteaza. Ramane ca firma sa aiba cat mai mult profit. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong-sponsorizari mihaelahory mihaelahory Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, daca ai un ONG, poti sa faci sponsorizari in orice suma, sau este limitata suma pe an, cum este la societatile comerciale, ... (vezi toată discuția)
Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare directa sportiv nracolta nracolta Din cate am inteles din legea sponsorizarii, poate fi sponsorizata \"[i][b]d) orice persoana fizica cu domiciliul in Romania a carei activitate in unul ... (vezi toată discuția)