avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere penala

Daca o persoana sub influenta alcoolului-sevraj major-a sechestrat o persoana intre chilimele ca nu stiu daca putea sa faca asa ceva el debea se tine pe picioare fiind foarte slabit si l-a amenintat spunindu-i daca vreau dau cu toporul in tine fiind acasa la acea persoana,ei fiind prieteni ani de zile l-a slugarit pe persoana care a fost amenintata....este una din variante pe care a spus-o el amenintat,ca cealalta persoana se afla la spital internat,nu a depus nici o plingere la politie,in cit timp poate depune acea plingere,alta varianta ca delira si ar fi zis asa daca vreau daca cu toporul,alta varianta el fiind bolnav si de epilepsie a facut criza si a chemat salvarea,nu s-a depus nici o plingere ,nu stiu care este adevarul cealalta persoana poate spune orice la vecini,,,dar vreau sa stiu in cit timp poate sa depuna plangere...daca o fi adevarat,eu am mers la el la spital si deabea sta pe picioare are si pempersi..nu stiu care este adevarul....va multumesc pentru raspuns,ca sant tare suparata.
Plangerea trebuie introdusa in termen de 2 luni din ziua cand persona vatamata a cunoscut cine este faptuitorul.
nu a fost vatamata nici o persoana,a ameninta-o.
Art. 284: Termenul de introducere a plangerii

(1) In cazul infractiunilor pentru care legea prevede ca este necesara o plangere prealabila, aceasta trebuie sa fie introdusa in termen de 2 luni din ziua in care persoana vatamata a stiut cine este faptuitorul.
tot nu inteleg,nu a fost vatamata nici o persoana,nu s-a intimplat nimic.
din ce cod este acest articol?

Alte discuții în legătură

Ar fi oportun sa corectam greselile gramaticale sau de exprimare ale celor care posteaza? ContSters259670 ContSters259670 Am intalnit de curand \\" adeverinta s-a expirat\\"....scris de un profesor care punea o intrebare in forum si nu era singura greseala. Mi se pare inadmisibil, ... (vezi toată discuția)
Victima nu depune plangere cocorul alb cocorul alb in cazul in care invinuitul este acuzat de sechestrare de persoane si victima nu depune plangere ci doar da o declaratie in care explica cele intamplate ... (vezi toată discuția)
Sechestru persoana ContSters67458 ContSters67458 Buna ziua.Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.Bunicii mei au locuit la mine cam doi ani si apoi s-au mutat la unchiul meu.In momentul de fata vor sa ... (vezi toată discuția)