avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa demisionez de la un loc de munca intr-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa demisionez de la un loc de munca intr-un timp foarte scurt...

Buna

Am si eu o problema cu actualul patron i-am comunicat decizia de a pleca de la el in urma cu cateva zile din motiv de a schimba locul de munca adica vechiul patron m-a chemat la vechiul loc de munca am facut toate reformele de a fi angajat dar patronul actual nu mi-a facut procedurile de incheiere a contractului de munca pe motiv ca trebuie sa gaseasca alt om in locul meu. Cei de la vechiul loc de munca mai au nevoie de repartitie pentru a imi finaliza angajarea. Actualului patron i-am comunicat ca sunt de acord sa ma puna nemotivat 3 zile pentru a imi incheia contractul de munca. Mi-a sugerat sa imi dau 'Demisia'. exista vreo posibilitate de a demisiona instant in caz ca sunt aproape angajat la o alta firma si trebuie sa finalizez asta intr-un timp foarte scurt.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:30, 10 Septembrie 2012
de ce nu incetati cu intelegerea partilor . e cel mai usor si imediat. sau demisie fara preaviz ( trebuie acceptata de angajator)
multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
AsterX, utilizator
Demisia fara preaviz este posibila numai inanumite conditii ... art.81 alin.8 C.mun. si art.81 alin.7 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila demisie razvypitesti razvypitesti Buna seara. Doresc daca este posibil cateva lamuriri cu privire la demise. Vreau ca vineri sa imi depun demisia, dar nu as vrea sa mai stau cele 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! Întrebare, va rog: sunt angajata la actualul ... nmg30 nmg30 Buna dimineața! Întrebare, va rog: sunt angajata la actualul loc de munca din 01.07.2022. Au trecut cele 90 zile considerate perioada de proba. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Cerere de lichidare contract de munca cc9007 cc9007 Sunt angajat la un S.R.L. de cateva luni si vreau sa plec la o alta societate. Am depus o cerere de lichidare la zi și mi s-a raspuns ca se aproba numai ... (vezi toată discuția)