avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termica

sunt presedinta unei asociatii de proprietari.Blocul in care locuiesc este reabilitat termic de primaria sect.3 si nefinalizat inca. Firma care executa reabilitarea ne-a comunicat ca nu incepe termohidoizolarea terasei intrucat primaria de sector a sistat executia tersaselor. Cu toate acestea la unele blocuri terasa a fost facuta.
Vreau sa reclam primaria pentru ca nu respecta legea (legea 260/23.iunie 2006,art.3 alin(1) ).Unde ma pot adresa?
Mentionez ca administratorul a fost la primarie s ne inscriem in audienta dar primarul nu primeste audiente.
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 13:13, 12 Septembrie 2012
Sesizati oficial serviciul specializat din cadrul Primariei Generale
~ Conținut șters la cerere ~
”Mentionez ca administratorul a fost la primarie s ne inscriem in audienta dar primarul nu primeste audiente.” : asta-i democrația din România, statul de ”drept” al unora impus nouă cu forța etc ESTE moda zilei. Acel primar se crede pe feuda lui dar există ”ac” și de cojocul lui :
1) solicitați în scris o audiență primarului (prin poștă-recomandată cu Confirmare de primire) ori depunând la Registratură o Cerere de primire-n audiență (2 ex. unul la primărie, pe celălalt vă pune nr. de înregistrare pt dvs) ;
2) la primărie funcționează un serviciu special cu Asociațiile de proprietari ;
3) o Plângere la Comisariatul Local/de sector pt. Protecția Consumatorilor București;
Notă : studiați cu mare atenție Contractul încheiat între Asociație și Primărie (eventual și cu societate executantă a lucrărilor, sau numai între Primărie și acea societate) și vedeți condițiile din contract.

Chiar si in cadrul Primariei de sector, exista un serviciu/departament special pentru reabilitarea termica. Cereti la informatii sau registratura sa stati de vorba cu cineva de la acest serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune in urma reabilitarii termice mariettastamate mariettastamate In urma efectuarii dezastruase si nefinalizarii lucrarilor de reabilitare termica a blocului, hidroizolatia terasei a cedat. Locuind la ultimul etaj, ... (vezi toată discuția)
Pot cere plata intretinerii diferentiat pentru apartament la ultimul etaj neizolat felicz felicz Buna ziua! Avem, impreuna cu socrii, doua apartamente alaturate la ultimul etaj al unui bloc din sectorul 6 al Bucurestiului. Am renovat apartamentele, am pus ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar/documente necesare, in vederea reabilitarii termice a blocului Kyandra Kyandra Buna seara, Am si eu o mare problema: al nostru administrator ne tot plimba cu vorba in legatura cu procesul de reabilitare termica a blocului. Situatia sta ... (vezi toată discuția)