avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daune in urma reabilitarii termice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daune in urma reabilitarii termice

In urma efectuarii dezastruase si nefinalizarii lucrarilor de reabilitare termica a blocului, hidroizolatia terasei a cedat. Locuind la ultimul etaj, apartamentul aflat in proprietatea mea a fost avariat, devenind practic nelocuibil (infiltratii majore, igrasie, etc.). Paguba suferita se ridica la circa 8.000-10.000 RON, fara a lua in calcul eventuale daune morale. Am depus reclamatie la primarie si am primit un raspuns pe langa subiect (cunoscutul limbaj de lemn). Ce pot face in aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: itoma , utilizator 01:29, 25 Mai 2013
Nu aveti asigurarea facultativa a locuintei ?
Referitor la efectuarii dezastruase si nefinalizarii lucrarilor de reabilitare termica a blocului
sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui care a semnat contractul de executie reparatii parti comune
Conditionat de clauzele asumate,presedintele de asociatie are autoritatea si competenta sa notifice oficial executantul sa se achite de obligatiile contractual asumate
In situatia in care presedintele de asociatie refuza/prezinta dezinteres pentru solutionare,
sesizati oficial serviciul corp control din primarie

ynocentta a scris:

In situatia in care presedintele de asociatie refuza/prezinta dezinteres pentru solutionare,
sesizati oficial serviciul corp control din primarie

Pai omul a depus sesizare la primarie si ...

"Am depus reclamatie la primarie si am primit un raspuns pe langa subiect (cunoscutul limbaj de lemn). "
Ultima modificare: Vineri, 24 Mai 2013
itoma, utilizator
@itoma

Daca nu cunoasteti,este bine sa luati act ca autoritatea publica locala detine mai multe servicii independente cu autoritate si cu competente distincte
Astfel ,exista serviciul de urbanism,autorizare in constructii,legislativ,indrumare si sprijinire asociatii de proprietari-unde s-a adresat utilizatorul
Tocmai datorita parcurgerii etapei sesizarii serviciului public cu autoritate si competenta la nivelul asociatiilor de proprietari,pentru solutionare am opinat ca utilizatorul ,sa sesiseze oficial serviciul Corp Control al primarului ,esalon care detine autoritate si competenta superioara si distincta fata de serviciul subordonat respectiv ,care se ocupa de asociatiile de proprietari
Utilizatorul,daca staruie in solutionare,se poate adresa oficial ,inclusiv la Comisariatul Garzii Financiare responsabil
Va multumesc pentru lamuriri. Eu credeam ca ne putem adresa doar serviciului de indrumare al asociatiilor de proprietari si gandeam ca indiferent cui te plangi, inclusiv primarului, problema ta ajunge tot la acel serviciu.

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2013
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre ajutorul oferit de primarie unui membru al asociatiei de proprietari dolosiv dolosiv in ce consta ajutorul si/sau sprijinul ( dat de unui membru/sau mai multi , dintr-o asociatie de proprietari ) serviciului din primariile ... (vezi toată discuția)
Boxe la subsol lilidenis lilidenis Daca blocul nu este prevazut cu boxa, iar pe dedesupt sunt tevi de trecere,iar unii locatari si-au construit boxe. Eu ca propietar la parter ce pot face legal ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica pe cont propriu Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Unde se poate adresa o reclamatie pentru o reabilitare termica efectuata pe cont propriu fara autorizatie,demolare pereti interiori de sustinere si alte ... (vezi toată discuția)