avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Boxe la subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Boxe la subsol

Daca blocul nu este prevazut cu boxa, iar pe dedesupt sunt tevi de trecere,iar unii locatari si-au construit boxe. Eu ca propietar la parter ce pot face legal sa impiedic acest lucru deoarce au inceput sa depoziteze masini dezmembrate. Totodata nu mai ieste aerisit beciul si am inceput sa fac si eu igrasie.
Problema este ca blocul o sa fie reabilitat iar va dati seama ca la boxe nu pot intra.
Astept sfatul dvs.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:51, 4 Martie 2013
Problema ridicata de dvs poate fi solutionata prin implicarea concreta a reprezentantului legal al asociatiei in persoana presedintelui de asociatie
Acesta in cadrul comitetului executiv poate analiza situatia si poate dispune decizie prin care subsolul tehnic sa nu fie utilizat preferential de anumiti proprietari ,sa nu se permita constructia de boxe
In caz ca la nivelul imobilului va confruntati cu dezinteres, puteti sesiza oficial serviciul specializat din primarie
lilidenis a scris:
Problema este ca blocul o sa fie reabilitat iar va dati seama ca la boxe nu pot intra.

Reabilitarea termica a blocului include si lucrari la subsol. Asa ca pentru a executa lucrarea se va intra si la subsol. Cu aceasta ocazie puteti face "curatenie" la subsol, sa luati hotararea in asociatie cum sa folositi spatiile s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica danezu55 danezu55 Buna ziua ! Sunt administrator in cadrul unei asociatii de proprietari din sectorul 3 al capitalei, si va rog sa ma lamuriti in scopul de a rezolva legal ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari, vecini alibotean alibotean Buna, Avem urmatoarea problema: in subsol (beci) curge apa pe langa tevile de apa rece/calda, am chemat un instalator care a venit si a identificat problema ... (vezi toată discuția)
Probleme boxa subsol laurentiu1111 laurentiu1111 Buna ziua,locuiesc intr-un apartament la parterul unui bloc si iarna pardoseala este foarte rece. anul aceste blocul a fost reabilitat termic numai ca un vecin ... (vezi toată discuția)