avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa munca categorie speciala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa munca categorie speciala

As dori sa stiu daca anii lucrati ca gardian public se incadreaza la categorii speciale de munca la calculul vechimii.Am lucrat ca gardian public in orasul Botosani, inclusiv in activitati de mentinere a ordinii publice intre anii 2000-2005.
multumesc

Alte discuții în legătură

Pensionare Dorina Cretu Dorina Cretu Sunt nascuta pe 24.03.1958, am lucrat din 02.08.1978 in Laboratoare de analize medicale( ca asistenta), deci grupa a II a de munca.As dori sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Grupe de munca vmn58 vmn58 Anexa 2- Grupa 2a de munca, Lista locurilor de munca, activitatilor si categoriilor profesionale stabilita conform art.2 din Decret lege 68/1990, pct.32 mai e ... (vezi toată discuția)
Cum pot trece din nou la conditii speciale? Leon707 Leon707 Buna ziua,as dori sa stiu se poate rezolva prin instanta problema: Sunt angajat din 1996 intr`un mediu care are unitati nucleare de gradul 3 si 4.Din 1996 si ... (vezi toată discuția)