avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile de concediu 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile de concediu 2011

Buna ziua,
In cazul in care un angajat isi depune demisia acum si mai are zile de concediu neefectuate din anul 2011, acestui angajat ii sunt platite acele zile de concediu din 2011?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:19, 10 Septembrie 2012
da, sunt platite atat zilele de CO neefectuata in 2011 cat si zilele de CO neefectuat in 2012 (cele la care dreptul raportat cu perioada lucrata)
Zilele de CO neefectuate pot fi compensate in bani la incetarea CIM, sau se pot efectua in perioada preavizului si sa fie platite doar diferenta neefectuata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioada de preaviz danuttunad danuttunad Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un raspuns si anume,daca am 7 zile de concediu de odihna neefectuate aferente anului 2010,iar in data de 14.12.2011 am ... (vezi toată discuția)
Preaviz bub2 bub2 Buna ziua!Daca imi dau demisia,cite zile de preaviz trebuie sa mai stau la firma?Si cu cate ore pe zi?Si banii de concediu cum se calculeaza?Daca mi-am scos ... (vezi toată discuția)
Preaviz nisico nisico Buna seara Intrebare: angajatorul are dreptul sa oblige un angajat sa-si efectueze, pe perioada preavizului, concediul de odihna ramas neefectuat pe anul in ... (vezi toată discuția)