avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire pamant

buna ziua am si eu o mica problema.Cand sa contstruit barajul de la ramnicu valcea bunici mei au avut o bucata de teren destul de mare pe care statul (hidroelectrica) ia obligat sa o vanda pe o suma de nimic pentru ca pe acolo urma sa fie inundat.Am inteles mai demult ca daca atunci cand sau luat terenurile am luat bani pe el nu se mai poate face nimic insa ulterior sa castigat un proces si persoana respectiva a fost despagubita.Ma intereseaza ce sanse sau ce ar trebui sa fac pentru a obtine o despagubire.Mentionez ca am avut o bucata destul de mare de teren undeva la 7000 de mentri pe care nu am luat mai nimic atunci.

Alte discuții în legătură

Terenuri mihai0521 mihai0521 Mai deunazi am gasit printr-o lada mai veche de la bunica mea doua titluri de proprietate: unul din 1921, iar al doilea din 1948. Parintii mei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie teren olganaulea olganaulea Bunicii mei au cumpărat, acum 65 ani un teren agricol. Acesta era tăiat pe mijloc de o râpă, fiind specificat in respectiva chitanță teren ... (vezi toată discuția)
Mostenire parinti cerneadorin cerneadorin Fratele bunicii mele a vandut un teren in septembrie 1994 provenit de la parintii lor in baza unei adeverinte de punere in posesie emise de primarie fara ca ... (vezi toată discuția)