avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... titularizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

titularizare

A aparut in urma cu ceva timp o lege care permite suplinitorilor sa se titularizeze daca au obtinut nota de trecere, dar nu au avut post. In scoala mea exista un astfel de caz (Legea 1/2011, art. 253), dar la vremea titularizarii, respectiva colega era in concediu de maternitate. Este posibila o astfel de titularizare, daca nu exista un post viabil pentru 4 ani, asa cum scrie in lege, daca ea nu primise continuitate in toamna decat pentru 9 ore?
Si daca totusi titularizarea a fost facuta, cum putem noi, ceilalti sa indreptam aceasta nedreptate, caci directorul vrea sa anunte restrangere de activitate, ea pregatindu-se sa dea pe cineva la o parte?

Alte discuții în legătură

Situatie disperata a suplinitorilor din invatamant gepop gepop buna seara, sunt profesor suplinitor de 20 ani. datorita unor inspectori care se ocupa de personal in cadrul isj, desi am destule concursuri in spate cu note ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Invatamant/contract de munca pe perioada nedeterminata/titularizare Tomita Tomita Tomita Tomita Buna ziua, in februarie 2012 am primit din partea scolii decizia de titularizare pe postul de profesor de fizica, la un liceu din Bucuresti, in baza art 253 ... (vezi toată discuția)