avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ipoteca te scuteste de debit ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ipoteca te scuteste de debit ?

Daca ai un credit ganatat cu ipoteca si valoarea imobilului ipotecat scade sub valoarea creditului (din motive obiective, ex. caderea pietei imobiliare...) si prin executarea ipotecii banca nu isi recupereaza creanta, in calitate de debitor mai datorezi ceva bancii respective, sau executarea ipotecii stinge raportul dintre parti ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:48, 26 Ianuarie 2009
Pai licitatia nu e publica ? daca faci publicitate destula poate sa se inscrie oricine pt. licitatie
Oricine, da, insa ati auzit dv. de licitatii?
Sunt anumite locuri unde se afiseaza si nu afla lumea de la televizor...
Ce se intampla in cazul in care banca nu are ce bunuri sa execute si nu exista nici salariu pe care sa se faca poprirea?

Va multumesc!
Mai asteapta putin. Apoi iar incearca sa execute...
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate neachitate... Alex_ Alex_ Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Am facut un credit de nevoi personale (fara girant, fara garantii, fara ipoteca - deci doar cu adev. de salariu, ... (vezi toată discuția)
Ipoteca nu indestuleaza creditorul ContSters79003 ContSters79003 Sotul meu a incheiat un contract de imprumut cu ipoteca, in calitate de debitor, cu scadenta anul acesta. Acest contract constituie titlu executoriu. Acum , ... (vezi toată discuția)
Executare alin_delon2009 alin_delon2009 buna ziua.am un imprumut la o banca, pe persoana fizica,imprumut pentru care am girat un imobil.in cazul in care nu mai pot achita creditul,banca poate sa-mi ... (vezi toată discuția)