avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adresa firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adresa firma

buna ziua,
am achizionat in 2010 un apartament la mansarda- contr de VC l-am semnat in 15.11.2010.am aflay recent ca o firma are sediul la mine in apartament- contractsemnat de firma cu vanzatorul ap.in 11.11.2010.Ce ar fi de facut sa scap de firma respectiva si cum ma influenteaza pe mine?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: danielamb , utilizator 17:54, 10 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord mansarda ultimul etaj sclippi sclippi Buna , problema mea suna asa: am achizionat recent , [b]prin programul \"Prima casa\",[/b] un apartament la etajul 4/4 al unui imobil. Acum, Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Pv predare primire apartament pentru eliberarea cartii de identitate andand333 andand333 Buna ziua Procesul verbal de predare primire dupa achizitionare apartament , este un document stabilit intre vanzator si cumparator cu detaliile specifice de ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparere augustin30 augustin30 Am incheiat o promisiune bilaterala de VC pentru o casa in constructie in Aprilie 2018, avans 5000 euro. Am convenit exterior la cheie cu pavaj de jur ... (vezi toată discuția)