avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... PV predare primire apartament pentru eliberarea cartii ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

PV predare primire apartament pentru eliberarea cartii de identitate

Buna ziua
Procesul verbal de predare primire dupa achizitionare apartament , este un document stabilit intre vanzator si cumparator cu detaliile specifice de predare , doar cu data si semnatura ambelor parti, se inregistreaza undeva? Am vazut ca sectia de politie cere acest proces verbal pentru eliberarea buletinului. Este ok acest proces verbal redactat la calculator , printat si semnat? Intreb pentru a nu avea probleme cu emiterea buletinului...nu stiu cum ar trebui sa fie un proces verbal pt predare primire apart in bloc nou.mentionez ca este persoana fizica vanzatorul.

Va multumesc pt raspuns
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2015
andand333, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:56, 14 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
scria in anunt pentru contractele incheiat ICVL sa se prezinte si procesul verbal...cred ca este vorba despre altceva....nu este valabil in cazul meu, nu? Am contract de vc . Alte cunostinte , au spus ca la alt sector de exemplu au prezentat doar contr de vc.
Multumesc pt raspunsul dat
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2015
andand333, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos pt raspunsuri
Inainte vreme se cerea si prezentarea PV de predare primire a locuintei. Teoretic nu cred ca e o greseala daca nu-l mai aveti. Practic functionarul de la ghiseu va poate motiva ca este parte integranta a contractului de vanzare-cumparate a locuintei si deci trebuie sa-l prezentati. Personal nu consider acest lucru ca fiind un impediment in obtinerea actului de identitate intrucat din contract rezulta adresa. Faptul ca apartamentul va fost predat nu cred ca face obiectul, dar este interpretabil . Daca nu mai aveti solicitati celor de la impozite si taxe sa va elibereze contractul aflat in arhiva lor pentru a-l arata celor de la evidenta persoanelor, dupa care sa-l inapoiati institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scot un duplicat de pe actul de proprietate pierdut? Mihaita Elena Mihaita Elena Locuinta a fost cumparata prin I.C.V.L centrul 6 in 1978 si a fost data in folosinta in 12.04.1979. Precizez ca locuintei nu i s-a facut cadastrul si ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de predare primire mihamihaela06 mihamihaela06 Buna ziua, In anul 2000 am cumparat o garsoniera de la o persoana fizica printrun contracr de vanzare cumparare. Nu am procesul verbal de predare primire al ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare apart. mir2006 mir2006 Va rog sa ma ajutati cu un sfat, legat de vanzarea-cumpararea unui apartament. Am achitat vanzatorului, prin intermediul agentiei, avansul de 25%, urmand ca ... (vezi toată discuția)