avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum scot un duplicat de pe actul de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum scot un duplicat de pe actul de proprietate pierdut?

Locuinta a fost cumparata prin I.C.V.L centrul 6 in 1978 si a fost data in folosinta in 12.04.1979. Precizez ca locuintei nu i s-a facut cadastrul si intabularea. Originalul actului de proprietate a fost pierdut. Ce putem face? Cum putem face rost de o copie legalizata sau un inlocuitor al actului de proprietate? Actele pe care le mai avem sunt planul apartamentului,contractul de imprumut de la C.E.C prin care s-a realizat cumpararea locuintei,proces verbal de predare-pleluare-receptie a locuintei,o decizie de la ICVL ce dovedeste existenta titlului de proprietate si o adeverinta de cand s-a dat casa in folosinta unde sunt mentionati proprietarii. As dori un raspuns cat mai explicit cu toate formalitatile pe care trebuie sa le indeplinim pentru a face rost de un inlocuitor al actului de proprietate original. Cu multumiri,Mihaita Elena
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 11:17, 15 Martie 2010
Va puteti adresa cu o cerere catre ICVL prin care sa solicitati eliberarea duplicatelor la contractul de vanzare-cumparare si procesul verbal de predare-primire a locuintei. Tot aceasta institutie va elibereaza si adresa de achitare integrala, daca imobilul a fost cumparat in rate.
ICVL-ul cred ca are sediul langa Libraria Eminescu, la Universitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu contractul de proprietate al apartamentului! Georgiana_Popa Georgiana_Popa Pentru schimbarea cartii de identitate am nevoie de actul cu care se face dovada adresei de domiciliu. Acesta ar fi contractul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Prima casa - acte notar gabyshtoi gabyshtoi Bună ziua! Doresc să cumpăr un apartament vechi prin Prima Casă și am următoarele neclarități: Notarului îi sunt necesare toate intabulările și ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)