avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori actiuni Sif
Discuție deschisă în Bursa de valori

actiuni Sif

daca vreau sa-mi vand actiunile detinute la Sif este obligatoriu sa ajung la Depozitarul central?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:24, 26 Septembrie 2012
Puteti sa va prezentati la orice societate de servicii de investitii financiare, autorizata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, unde impreuna cu broker-ul stabiliti pretul de vanzare al actiunilor si termenul in care veti incasa plata.
Acest ordin de vanzare va intra pe Bursa de valori si actiunile se vor tranzactiona in conditiile stabilite de dvs.
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Sunt societati de valori mobiliare, acolo unde trebuie sa va prezentati pentru a va putea vinde actiunile, care va scoate ele extrasul de la Depozitarul central cu ce actiuni detineti la toate sif-urile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Actiuni la sif banat crisana july21 july21 Buna ziua ,va rog sa ma ajutati daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu actiunile BANAT CRISANA,as dori sa le vand si as vrea sa stiu ce valoare ... (vezi toată discuția)
Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)