avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Noul look
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Noul look

Este ok dar am o singura observatie: cand dai sa raspunzi este si intrebarea acolo. Majoritatea nu sterg si ramane acolo o amestecatura de texte de nici nu stii pe unde sa te uiti.
Unii raspund deasupra intrebarii, altii sub intrebare.
Pe mine sincer, ma oboseste.
Cel mai recent răspuns: riana784 , utilizator 08:53, 23 Ianuarie 2005
se face si modificarea asta. multumim de sesizare.
Sper ca acum s-a rezolvat. Astept pareri despre modul in care se afiseaza acum mesajul la care raspundeti.
mie imi place noul look! E binevenita o schimbare din cand in cand!.

O singura problema am, dar nu e legata de site: am si eu un mesaj postat, a fost vizitat de 118 ori, insa nimini nu si-a dat cu parerea....asteptam niste opinii....;-(
-IMI PLACE SI MA AJUTA CU ADEVARAT PENTRU CLARIFICAREA UNOR PROBLEME.
-MULT NOROC IN CONTINUARE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
Am relansat prima pagina de forum pianistul pianistul http://www.avocatnet.ro/content/forum Noul format contine - cea mai recenta discutie din Forum - editorii Avocatnet.ro va recomanda - categorii forum ... (vezi toată discuția)
Nu-mi place noul format al siteului...si atat... Nici mie. Mai ales forum-ul....

ovi_dragomir a scris:
> (vezi toată discuția)