avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

am primit cartea de munca si pe ultima pagina scrie incetat activitate conform art.55,57 vreau sa imi spuneti ce inseamna acest lucru si daca beneficiez de somaj si daca se considera vechime in munca.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:30, 13 Septembrie 2012
articolele citate sunt foarte vagi, puteti da mai multe detalii? Data incetarii CIM?
DATA INCETARI ESTE 31.08.2012
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
florin40, utilizator
incepand cu 01.01.2011, modificarile, incetarile CIM nu se mai trec in cartea de munca. Sunteti sigur ca asta e data care scrie in carnet?
31.12.2011 SI NU AM PRIMIT ADEVERINTA PENTRU LUNILE DIN ANUL ACESTA.
ati solicitat adeverinta de vechime?
si incetarea din august 2012- care este temeiul legal?

Alte discuții în legătură

Operarea in carnetul de munca a functiei secundare tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Un salariat este incadrat cu CIM cu noema intreaga, functia de baza la o societate. Intre timp el isi mai ia un job, cu timp partial. Dupa 1 an CIM ... (vezi toată discuția)
Pensionare nicoleta-luiza nicoleta-luiza Am 2 angajate: una este nascuta in 1955, cealalta in 1951. Vor sa stie cand pot iesi la pensie si ce acte le trebuie pentru a-si face dosarul de pensionare. ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare pentru somaj nu corespunde cu datele inscrise in cm catalinion84 catalinion84 Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie. am fost sa iau stagiul de cotizare pentru somaj si am vazut ca mi l-a dat incepand cu ... (vezi toată discuția)