avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Colet SUA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Colet SUA

Buna dimineata am si eu o intrebare

Un prieten din statele unite imi trimite un colet cu un cadou pentru o persoana si eu trebuie sa-l ridic

Am inteles ca pentru coletele din SUA trebuie sa ma duc in vama sa le ridic

Valoarea coletului e de 20 euro mai platesc taxe?
Si ce acte imi trebuie sa-l ridic

Multumesc
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 03:23, 11 Septembrie 2012
Buna ziua buletinul va trebuie ,,daca are valoare mai mare de 40$ se plateste ,,normal pentru cadouri nu se plateste vama ,,,si interesativa cum a pus coletul incet ,,rapid ,,cele care sunt prin posta incet puse vin la anumite poste nu in vama ,,cele cargo vin in vama daca sup par avion ,,sau pe vapor vin la constanta ,,cele prin posta vin la anumite poste trebuie sa incercati la posta de cartier si de acolo va indruma unde vine pachetul,,iar cele expres vin la firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva pentru produs achizitionat in ue ? in2ition in2ition Buna ziua, Urmeaza sa primesc un colet din Statele Unite. Este vorba de un laptop, care a fost achizitionat in UK si trimis in Statele Unite. Am factura ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pe colet de tip cadou manolachealex manolachealex Din cate am inteles de la niste prieteni, daca primesti un cadou din SUA sau China sau orice alta tara care nu e membra a Uniunii Europene trebuie sa platesti ... (vezi toată discuția)