avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul de solutionare a unei plangeri ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul de solutionare a unei plangeri ?

in luna iunie am depus o plangere la politie urmand sa trimita spre solutionare la procuror.Cat pot tine dosarul la politie si cat dureaza estimativpana primescdecizia procurorului??!!
Mergeti la politie sa va interesati despre cursul dosarului.
Daca stati asa si politia va sta tot asa...pana le veti aduce aminte de acest caz.

Despre ce este vorba in plangere?
o tulburare de posesie,mai exact :am luat o suprafata de 0,90ha pasune in arenda de la o persoana,suprafata pe care mi-a pascuto un cetatean cu oile.de la politie m-au trimis la primarie sa aduc act de constatare a pagubei act ce l-am dus cu constatare de distrus in proportie de 90%dar evaluat de un ing. din primarie la suma de 70 lei suma ce am specificat in plangere ca ma nemultumeste ,avand pretentie la suma de 1000lei suma cu care sa-mi acopar obligatiilecatre arendas si cheltuielile ocazionate cu acest litigiu.Acum astept decizia procuror iar in cazul ca nu imi recupar cheltuielile ce ma sfatuiti sa fac ?!!!
Am intrebat la politie si mi-au spus ca dosarul e la parchet asa ca astept dar cat,,,,oi vedea !!!

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament

Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Puteti reveni peste cca 2 saptamani.
La parchete au maldare de dosare.
nu cred ca exista un termen. Eu am depus o plangere penala in luna mai 2012 si inca tot la politie este :(
azi am primit rezolutia de neincepere a urmaririi penale a faptuitorului intrucat faptei ii lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii .!!!???Este specificat ca am posibilitatea formularii unei plangeri impotriva solutiei la prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatorie .Ce sanse am sa nu raman pagubit si ce demersuri sa mai fac ?Astept urgent un raspuns daca binevoiti a mi-l da .

Alte discuții în legătură

Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)
Abandonul de familie alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua!va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:anul trecut in luna martie am depus o plangere la parchet pentru neplata pensiei de intretinere minor.dupa ... (vezi toată discuția)
Plangerea inpotriva rezolutiilor procurorului ContSters83761 ContSters83761 Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)