avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abandonul de familie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abandonul de familie

buna ziua!va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:anul trecut in luna martie am depus o plangere la parchet pentru neplata pensiei de intretinere minor.dupa 9 luni de cercetari parchetul da rezolutia de neincepere a urmaririi penale motivand ca fostul meu sot nu are venit si nu sunt intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni.impotriva acestei rezolutii am facut contestatie la judecatorie care mi-a fost acceptata astfel ca dosarul se reintoarce inapoi la parchet si de acolo iar la politie pentru efectuarea tuturor cercetarilor .de 4 luni dosarul iar sta la politie si nu am primit nici un raspuns.am facut o plangere la prim procurorul parchetului in care am solicitat schimbarea procurorului de caz(mentionez ca se ocupa acelasi procuror care a dat prima rezolutie) insa si de atunci au trecut 2 luni si nu am primit nici un raspuns!unde sa ma adresez? va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: alexa_mihaela , utilizator 20:37, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Ar fi bine sa va adresati parchetului de pe langa tribunalul de care apartineti solicitand tot ceea ce va doare:
1. Urgentarea cercetarii penale;
2. Schimbarea procurorului.
Ar trebui sa depuneti si nr. de inregistrare al celorlalte plangeri.
av Gabriel Klein Kiritescu
va multumesc foarte mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire la sentinta judecatoreasca (accident cu victime) apaula apaula buna ziua,am si eu o problema:in 2011 am avut un accident in care am lovit o persoana pe trecerea de pieton,in urma acidentului victima a depus la dosar un act ... (vezi toată discuția)
Combatere marturie mincinoasa nucusor nucusor buna dimineata,am si eu o problema daca poate cineva sa ma ajute cu o ideie.am depus o plingere la politie ptr abuz de incredere,dupa cercetarea penala politia ... (vezi toată discuția)