buna ziua!va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat:anul trecut in luna martie am depus o plangere la parchet pentru neplata pensiei de intretinere minor.dupa 9 luni de cercetari parchetul da rezolutia de neincepere a urmaririi penale motivand ca fostul meu sot nu are venit si nu sunt intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni.impotriva acestei rezolutii am facut contestatie la judecatorie care mi-a fost acceptata astfel ca dosarul se reintoarce inapoi la parchet si de acolo iar la politie pentru efectuarea tuturor cercetarilor .de 4 luni dosarul iar sta la politie si nu am primit nici un raspuns.am facut o plangere la prim procurorul parchetului in care am solicitat schimbarea procurorului de caz(mentionez ca se ocupa acelasi procuror care a dat prima rezolutie) insa si de atunci au trecut 2 luni si nu am primit nici un raspuns!unde sa ma adresez? va multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua,
Ar fi bine sa va adresati parchetului de pe langa tribunalul de care apartineti solicitand tot ceea ce va doare:
1. Urgentarea cercetarii penale;
2. Schimbarea procurorului.
Ar trebui sa depuneti si nr. de inregistrare al celorlalte plangeri.
av Gabriel Klein Kiritescu
Distrugere
dan_bcdro
acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)