avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar

Buna ziua.
As avea si eu o nelamurire. Am un credit ipotecar la o banca pe o perioada mai indelungata. Odata cu acordarea creditului a trebuit sa fac doua asigurari impuse de banca, o asigurare a bunul ipotecat si o asigurare de viata pentru mine. As vrea sa stiu daca in baza acestor asigurari , in cazul in care, Doane fereste, mi se intampla ceva, banca isi recupereaza creanta sau daca acesta se transmite mostenitorilor.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Credit in executare silita, debitor plecat in strainatate ancristida ancristida In cazul executarii unui credit ipotecar, daca din vanzarea imobilului ipotecat banca nu isi recupereaza intreaga creanta si se doreste trecerea la executarea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu plata creditului in caz de deces? Pavellucian Pavellucian Buna ziua! As dori sa stiu ce se intampla cu plata creditului in caz de deces al debitorului(pers. fizica)? Restituirea acestuia revine familiei sau ce se ... (vezi toată discuția)
Succesiune credit ipotecar RazvanStanica RazvanStanica O zi buna tuturor celor ce citesc acest mesaj. Sora mea a decedat acum 10 zile si am impresia ca ne gasim intr-o situatie destul de complicata, asa ca as ... (vezi toată discuția)