avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general nir
Discuție deschisă în Contabilitate în general

nir

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: firma la care lucrez a cumparat de la o societate in lichidare un "pachet" de active care contine atat obiecte de inventar, nimicuri cat si mijloace fixe . Seful vrea sa le vanda unele ca mijloace fixe second hand iar altele ca deseuri sau marfuri. Pentru asta ar trebui mai intai sa faca nir pe fiecare in parte , apoi sa le caseze pe cele care este cazul si sa le vanda ca deseu iar restul ca m fix sau marfa? Va rog sa-mi indicati eventuale acte normative care m-ar putea ajuta. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Reduceri de pret Patru Mariana Patru Mariana Am un SRL prin care vand imbracaminte second-hand .Initial pun un anume pret pe marfurile din raft dar, saptamanal doresc sa practic reduceri de pret pana vand ... (vezi toată discuția)
Pfa comert imbracaminte second hand adriana ovanescu adriana ovanescu doresc sa infiintez PFA ( norma fixa de venit) avand ca obiect de activitate Comert cu articole de imbracaminte second hand, insa , am canteva ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)