Buna ziua,
am un program de vizita stabilit de instanta, si anume: "prima jumatate din vacantele scolare". Avand in vedere ca s-a prelungit vacanta cu o saptamana, nu ar fi normal sa am dreptul si la jumatate din aceasta vacanta? Ce sa fac daca mama copilului refuza sa respecte acest lucru pe motiv ca "prima jumatate" a trecut si ... "am ghinion". Eu ma gandesc ca este o vacanta suplimentara... si ar trebui sa am dreptul la jumatate din ea.
Multumesc
... hm... asa se intampla intotdeauna cand se pronunta o hotarare neclara...:hm:
parerea mea este ca : "prima jumatate di vacantele scolare" inseamna de fapt partea de inceput a vacantei si nu partea de sfarsit!
Cel mai bine, pentru a evita discutiile si interpretarile subiective ulterioare, va recomand sa introduceti o noua actiune de stabilire program de vizita copil, prin care sa solicitati termene de vizitare, clare si concise, nu ambigue.
Daca s-ar fi scurtat vacanta, mama era cea care avea " ghinion ". Prima jumatate a vacantei a trecut.
Daca nu reusiti sa va intelegeti amiabil, nu aveti ce face decat sa stabiliti un program mai clar pt viitor.