avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... numere rosii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

numere rosii

Buna, as dori sa stiu daca eu cumpar o masina adusa din Anglia si are al 3-lea rand de numere rosii, si eu o cumpar si expira si cel de al 3lea rand de numere rosii cum o inmatriculez definitiv dupaceea daca i-au expirat si cel de-al 3-lea rand de numere rosii?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2012
ContSters264461, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:07, 12 Septembrie 2012
O duceti cu platforma acolo unde e nevoie sa fie vazuta sau verificata.
adica eu nu pot sa o inmatriculez pana nu merg cu ea la RAR? expilicati-mi toata procedura va rog
Puteti citi aici toata procedura de inmatriculare a unui autoturism adus din strainatate.

[ link extern ]

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce ... Cole86 Cole86 Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce mașini din străinătate,când trebuie sa îți elibereze certificatul fiscal: pe loc sau ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)