avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Referitor la nouatile transmise pe mail
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Referitor la nouatile transmise pe mail

Poate ca e ceva care mi-a scapat. Eu numai primesc pe mail articolele de la avocat net. Imi erau forate utile. Ce trebuie sa fac ca sa le primesc din nou?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:07, 14 Septembrie 2012
A aparut o problema dar adminii ne-au asigurat ca se va rezolva in scurt timp.
Am avut si eu ieri, aceiasi problema.intrati in alerte forum si selectati dinou.
Aceasta problema a fost rezolvata in cursul zilei de ieri.
Multumim pentru intelegere.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Prezentare subiecte juridic dana juridic dana Buna ziua. Am observat ca s-a schimbat modul de prezentare a subiectelor, in sensul ca nu mai apar grupate pe categorii. Parerea mea este ca acest mod este ... (vezi toată discuția)
Probleme la abonare la alerte forum beatrice culda beatrice culda Buna ziua, M-am dezabonat timp de 1 luna de la Alerte Forum si doresc sa ma abonez din nou dar nu mi se permite decat la Newsletter. Este vreo problema ... (vezi toată discuția)