avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... prezentare subiecte
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

prezentare subiecte

Buna ziua.
Am observat ca s-a schimbat modul de prezentare a subiectelor, in sensul ca nu mai apar grupate pe categorii.
Parerea mea este ca acest mod este mult mai greoi de urmarit si de arhivat. Se poate reveni la vechea forma de prezentare? sau exista posibilitatea de a opta pentru vechea forma de prezentare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 16:28, 13 Mai 2009
Buna seara,

Recunosc ca nu inteleg foarte clar la ce anume va referiti. Astept mai multe detalii.

Multumesc.
De ieri, 11.05.2009, primesc cate un e-mail de pe Forum Avocat net, oridecateori se publica un subiect nou sau se raspunde unui subiect lansat in discutie. Pana saptamana trecuta subiectele erau prezentate pe categorii, ii sensul ca in categoria "Dreptul comercial ...." erau prezentate subiectele nou deschise. Altfel spus, primeam un singur e-mail de la Forum Avocat net cu toate subiectele noi sau in discutie din categoriile bifate de mine; acum primesc zilnic cel putin 80 e-mail-uri individuale
Da, corect, ti se umple inboxu' de mesaje noi... nici mie nu-mi prea place...

Am o alta problema si cu stergerea mesajelor raportate... nu-mi iese, stiti de ce?
Incercam sa rezolvam problema in cauza cat mai repede. Dat fiind ca am lansat noul sistem la cererea expresa a mai multor membri ai comunitatii (care isi doreau ca alertele sa ajunga la ei in timp real), acum ne vedem pusi in situatia de a reface sistemul in forma in care era anterior. :) Asa ne-a trebuit :((
Si eu sunt de acord cu vechea forma de mesaje. Chiar daca vin la interval mai mare. daca sunt interesata de un subiect nu astept sa mi se trimita mesa,j pot sa deschis site-ul si sa verific singura ce s-a discutat, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)
Informatii avocatnet elvira rosianu elvira rosianu nu mai stiu ce am gresit acum cateva luni, dar nu mai primesc comunicarile zilniice de la AvocatNet. ce trebuie sa fac pentru a primi automat pe e-mail ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 19 mai 2009 alerte forum pianistul pianistul - am efectuat modificari la modul in care se trimit alertele. Utilizatorii Forumului Avocatnet.ro pot opta (sectiunea Centrul de alerte -> Alerte forum) ... (vezi toată discuția)