Buna ziua.
Am observat ca s-a schimbat modul de prezentare a subiectelor, in sensul ca nu mai apar grupate pe categorii.
Parerea mea este ca acest mod este mult mai greoi de urmarit si de arhivat. Se poate reveni la vechea forma de prezentare? sau exista posibilitatea de a opta pentru vechea forma de prezentare?
Multumesc
De ieri, 11.05.2009, primesc cate un e-mail de pe Forum Avocat net, oridecateori se publica un subiect nou sau se raspunde unui subiect lansat in discutie. Pana saptamana trecuta subiectele erau prezentate pe categorii, ii sensul ca in categoria "Dreptul comercial ...." erau prezentate subiectele nou deschise. Altfel spus, primeam un singur e-mail de la Forum Avocat net cu toate subiectele noi sau in discutie din categoriile bifate de mine; acum primesc zilnic cel putin 80 e-mail-uri individuale
Incercam sa rezolvam problema in cauza cat mai repede. Dat fiind ca am lansat noul sistem la cererea expresa a mai multor membri ai comunitatii (care isi doreau ca alertele sa ajunga la ei in timp real), acum ne vedem pusi in situatia de a reface sistemul in forma in care era anterior. :) Asa ne-a trebuit :((
Si eu sunt de acord cu vechea forma de mesaje. Chiar daca vin la interval mai mare. daca sunt interesata de un subiect nu astept sa mi se trimita mesa,j pot sa deschis site-ul si sa verific singura ce s-a discutat, nu?