avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită VALIDARE POPRIRE
Discuție deschisă în Executare silită

VALIDARE POPRIRE

am avut un proces -somatie plata, l-am castigat, este definitiv, am investit cu formula executorie, am dat la executor s-a validat poprirea si am facut cerere de investire cu formula executorie . am citit pe portal just si scrie : respinge cererea ca lipsita de interes. va rog sa-mi spuneti ce inseamna si care sunt pasii urmatori, ca executorul nu-mi mai raspunde la telefon. trebuie sa fac eu ceva sau trebuie sa faca executorul? va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: dorel13 , utilizator 13:21, 13 Septembrie 2012
Hotararea prin care s-a admis validarea de poprire este executorie si nu mai trebuie investita cu formula executorie. Se pune direct in executare fara alte formalitati. Executorul trebuie sa se indrepte direct impotriva tertului poprit impotriva caruia s-a admis validarea popririi.
Multumesc mult dar mai este o problema . Societatea debitoare este o institutie publica si tertul inseamna ca este trezoreria?
Impotriva cui s-a cerut validarea popririi?
impotriva Trezoreriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu impotriva statului - validarea popririi - tert poprit trezoreria - calitate procesuala pasiva catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor : a) in a demonstra ca in executarea silita impotriva Statului Roman - prin Ministerul Finantelor reprezentat de DGFPS (exista ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa fac proprire ? doberv doberv am un angajat care are amenzi neplatite din 2003 si acum mi-a venit sa-i fac poprire pe salariu. pot invoca ceva ca sa nu fiu obligat ? e normal sa ma oblige ... (vezi toată discuția)