avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Decan de varsta?!!
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Decan de varsta?!!

Stimati colegi de forum,
Sunt un "tanar" utilizator al acestui site. M-am inscris din intamplare, cautand ajutor legat de pensie. "Avocatnet" m-a ajutat foarte mult. Multumesc tuturor pentru sfaturile date. Dar, mai sunt si "daruri": multumesc si mai mult celor care m-au aplaudat atunci cand nici nu stiam ce sunt aplauzele de aici. Din luna mai am primit deja 525 aplauze (o gramada), iar acum sunt aproape gata sa absolv "clasa a 8-a".
Sectiunea aceasta, de diverse, am descoperit-o de abia ieri, tot cu ajutorul dumneavoastra. Am intrat aici ca sa va spun si eu cine sunt: dupa cum se vede, sunt "raser", cel cu trandafirul galben (nu Margelatu). Mi-am mai zis si "eraser" - demolatorul (dar nu guvernatorul), si am adresa: eraser1941@gmail.com.
Iar acum, o intrebare, catre toti colegii, gen concurs: mai are cineva varsta de peste 70 de ani sau sunt cel mai batran?
Sanatate!
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 21:28, 30 August 2015
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va faceti probleme in privinta varstei dvs. Sunt destui utilizatori/ consultanti/ moderatori, cu activitate in forum care va depasesc ca varsta si multi care sunt pe aproape.
Daca sunteti de acord, va pot aminti ceva ce cu siguranta stiti, dar nu vreti sa recunoasteti: anii trecuti in buletin pot fi tinuti departe de anii pe care ii simtiti in viata de zi cu zi. Activitatea pe forum va poate ajuta enorm in acest sens. Cu siguranta veti gasi sectiuni in forum pe care sa deschideti discutii sau sa participati la discutii deschise de colegi de forum, alfel spus sa fiti activ, zilnic sau ori de cate ori aveti placere si timp liber.
Ma bucur pentru dvs. ca ati descoperit forumul si va asteptam cu discutii si comentarii interesante vizand orice subiect credeti dvs. ca intereseaza pe ceilalti.
Experienta dvs. de viata, dar si experienta dvs. profesionala poate fi cu siguranta, de folos cuiva, acesta fiind de fapt "spiritul" forumului.
A fi in varsta inseamna sa traesti ani multi cu sanatate si multa a c t i v i t a t e , care stimuleaza " bio" si te face sa C R E Z I ca esti tanar , asa ca " LA MULTI ANI ! "
Sa ne fiti sanatos, bine ati venit!
Multumesc tuturor pentru urari si incurajari!
Toate cele bune!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@raser

Va informez ca m-am nascut in ziua nationala a Romaniei care era legiferata in anul izbucnirii celui de al doilea razboi mondial. Cred ca stiti care este ziua mea de nastere. Pentru colegii mai tineri sau chiar foarte tineri care nu au trait in timpul monarhiei le voi da raspunsul. M-am nascut la data de 10 mai 1939. Deci, in curand voi implini 74 de ani. Sper sa nu fiu eu decanul de varsta al forumistilor.
Ani cat mai multi cu sanatate urez tuturor forumistilor.

Alte discuții în legătură

Felicitari, ''avocatnet''! raser raser Astazi ne-am vazut, ne-am cunoscut, ne-am bucurat, am discutat, am glumit si ne-am pozat! Au fost momente deosebit de frumoase! Ce bine este cand esti inclus ... (vezi toată discuția)
Oameni care aduc tineretea in suflet! ContSters167247 ContSters167247 Sunteti mult mai tanar decat credeti! [i]acest motto este dedicat[/i] Toate varstele au \"inconveniente\"... Tineretea o are pe cea a gandirii, atunci ... (vezi toată discuția)