avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament,certificat energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament,certificat energetic

daca vreau sa vand un apartament unei persoane prin programul prima casa, este necesar sa prezint certificatul energetic la banca sau la notar ?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 09:57, 18 Aprilie 2013
La notar, iar originalul va ramane la cumparator! uneori cere si banca, oricum acesta va fi invocat in contract!
daca nu deranjez, cine elibereaza certificat energetic si cat costa ?
Certificatul costa aproximativ 500 lei si se poate obtine de la Auditorii Energetici Atestati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
si daca ap nu se incadreaza ?
Se incadreaza la o anumita clasa energetica ;). Vorbiti cu un auditor energetic.

Alte discuții în legătură

Act doveditor proprietate imobil Tarana Tarana Deci eu am cumparat un teren ,am obtinut autorizatie de construire ,am construit imobil si l-am intabulat la cadastru . Care este actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil - pret, acte necesare si acte eliberate cristiannegru cristiannegru - trebuie sa vand o casa si un teren mostenite de la o sora decedata. - de la Notariat mi s-a spus ca pt. a face acest lucru trebuie mai intai sa le ... (vezi toată discuția)
Auditor energetic roisac roisac se accepta persoana fizica autoriza cu norma de venit pentru desfasurarea activitatii de auditor energetic ? multumesc ! (vezi toată discuția)