avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DISPECER
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DISPECER

Buna ziua.
Pentru a putea fi angajat ca si dispecer,trebuie un curs de calificare, sau e suficient liceul?
Cel mai recent răspuns: traianp , utilizator 14:52, 13 Septembrie 2012
In principal, pentru ocuparea unei astfel de functii este necesar ca persoana respectiva sa aiba studii medii ...
Multumesc pentru raspuns.
O zi buna!
buna ziua
referitor la intrebarea dumneavoastra daca vorbim despre functia de dispecer monitorizare si interventie la o firma specializata de paza sunt necesare urmatoarele studii:
studii medii obligatorii
certificat de calificare si atestat pentru paza
si conform ultimei hotarari de guvern referitoare la normele de aplicare a legii333/2003 Art. 45. - Pentru ocupatiile agent control acces, agent de
securitate incinte, agent garda de corp, agent de interventie
agent transport valori se organizeaza cursuri de
specializare, Ia care pot participa doar absolventii cursului de
calificare de baza.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
traianp, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa obtin atestat agent paza nelu78 nelu78 cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent? (vezi toată discuția)
Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)
Atestat agent paza sallsa sallsa Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)