avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... comision agentie imobiliara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

comision agentie imobiliara

Buna ziua ,

Problema: un imobil vizionat prin doua agentii , semnat fise de vizionare , dar numai o agentie a depus mai mult efort in ajutorul meu. Am batut palma cu proprietarul , am dat avans , dilema e ca nu stiu daca trebuie sa platesc comisionul pentru ambele agentii avand in vedere acelasi tip de document semnat cu ambele agentii.

multumesc
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2012
gabicostachel, utilizator

Alte discuții în legătură

Comision agentie imobiliara alexandrak alexandrak Buna ziua! Doresc sa imi cumpar un imobil prin prima casa. Nu am dorit sa apelez la agentii, si am cautat eu pe internet oferte de vanzare. Am gasit un ... (vezi toată discuția)
Precontract de vizionare - legal sau santaj montecassino montecassino Am insotit-o pe prietena mea sa vizioneze un apartament intalnindu-ne cu un agent imobiliar. Acesta ne-a spus ca este obligatoriu sa semnam un precontract de ... (vezi toată discuția)
Contract imobiliar vicro79 vicro79 Buna seara Am o intrebare legata de un contract cu o agentie imobiliara Se poate rezilia contractul avand in vedere urmatoarele: 1. In loc de valoare ... (vezi toată discuția)